Lezing TWR dinsdag 24 maart

Waar denk je aan als je het woord radio hoort? Livestream? Klara? Radio 1of 2? StuBru? of één van al die andere? Christelijke radiozenders, zoals Grootnieuws radio of Beam…. en Trans World Radio?! Afgelopen dinsdag heeft David van der Steen uitleg geven over TWR, over hoe het is ontstaan en de achterliggende visie.

“De wereld bereiken met het Evangelie van Jezus Christus door middel van radio en andere media”

Trans World Radio verzorgt wereldwijd christelijke radioprogramma’s met een bemoedigende, opbouwende en levensveranderde inhoud. Voor Vlaanderen is er nu 24 uur per dag internetradio beschikbaar waarbij Bijbelstudies, overdenkingen en pastorale programma’s worden afgewisseld met christelijke muziek.

Trans World Radio vind zijn oorsprong in 1954 als ‘The Voice of Tangier’ in Marokko. Al snel moesten ze verhuizen naar Monaco waarbij het werk wereldwijd is gegroeid. Een organisatie die beschikt over 16 zenders, en uitzendt naar meer dan 160 landen in 230 verschillende talen. In 1965 opende TWR een kantoor in Nederland vanwaaruit radio-uitzendingen verzorgd werden en sinds 1 oktober 2014 bestaat er dus nu ook een internetradio voor België ‘Dichtbij God’. Deze radiozender is te beluisteren via www.twr.be

TWR

Dit bericht werd geplaatst in Ichtus. Bookmark de permalink .